Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Корава моторетка има,редовно загрява до 110 градуса и нищо не се случва-ей това най ми харесва

Comment

ами тя просто си е bella italiana /красива италианка/
      bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
        Корава моторетка има,редовно загрява до 110 градуса и нищо не се случва-ей това най ми харесва
        Ако говориш следващата стрелка след 90 там е 100 градуса и ако стига до там имаш проблем
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Точно за нея чертичка говоря,маркучите стават камък та си мисля ,че минава температурата на кипене,но пък не се чува да клокочи,та може и да си прав .От месец-два единия вентилатор хич го няма,я релето е заминало, я самия вентилатор вече му е време,но засега мотора държи фронта геройски,не мога да кажа същото за гумите ,почнаха да се ронят на топлия асфалт.
          Last edited by 546; d.m.y г., 15:43.

Comment

Чета, чета, пак чета и стигам до извода че всички сме за освидетелстване. Ама кво да се прави. Жена ми казва, че има нещо сбъркано в мене щото след Алфи се обръщам да ги огледам, а след хубави жени - не. Ами като карам дизайнерска кола и си е хубаво, да огледам и колите на колегите. Болни сме, или лудо влюбени в автомобилите си. Колегата от Пловдив арно го е писал - не ти трябва манекенка - нали си имаш 156?
            Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
            Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
            Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
              Чета, чета, пак чета и стигам до извода че всички сме за освидетелстване. Ама кво да се прави. Жена ми казва, че има нещо сбъркано в мене щото след Алфи се обръщам да ги огледам, а след хубави жени - не. Ами като карам дизайнерска кола и си е хубаво, да огледам и колите на колегите. Болни сме, или лудо влюбени в автомобилите си. Колегата от Пловдив арно го е писал - не ти трябва манекенка - нали си имаш 156?
              Ма е хем капризна кат манекенка, хем и тъпа пак като манекенка. Да не и сложат един боди комп, ами се мъчим кат грешни дяволи с тоя дисплей. Но пък си е арна, като пичка манекенка
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

Маниашка работа... 3 години с нея и не ми е минавало през ума да я сменя за по-нова алфа , просто постояно и правя подобрение и т.н. Но просто удоволствието което ми дава докато я карам ... безценно.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                  Маниашка работа... 3 години с нея и не ми е минавало през ума да я сменя за по-нова алфа , просто постояно и правя подобрение и т.н. Но просто удоволствието което ми дава докато я карам ... безценно.
                  19 години с различни Алфи, куп проблеми и пак - Alfa Forever!!!
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  0879369082

Comment

Хааааа, така си е......
                    Това беше заглавие на една статия която прочетох преди около 10-тина години и тогава въобще не съм си и помислял, че някой ден ще си имам моя "манекенка"......
                    Както казва един мой познат:
                    Никога не знаеш какво щи предложи живота......

АЗ лично и една минута не съм съжалявал, че съм си е купил тази кола......
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Двоумях се между един баварец и алфата.Като ги пробвах разбрах че това е колата за мене.Нямаше никакво съмнение.То аз така се и ожених...
                      И аз така,без жененето де хах,щото жената я взех преди алфата.Но от всичко наи ме кефи страхотния рев на двигателя 2.4 jtd,когато я настъпя.И да вкарам малко романтика,след никоя кола не съм се обръщал да я погледна още веднъж докато се отдалечавам от нея.
                      Alfa Romeo 2.4 JTD 136 (remap)

Comment

Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                        И аз съм на това мнение,156 сменям само със 156,или подобрения,в момента се чудя,дали да стягам моята или да и сложа един чисто нов двигател и после да я доразвивам.....

---------- Post added at 00:49 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

Аз и хубавите жени заглеждам,но пък жена ми иска да е Алфа,казва ,,За тая кола все скъпи и нови неща купуваш,искам да съм Алфа"
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

...от вчера съм много радостен,защото ще си имам подарък за коледа.......
                          От една седмица жена ми ме пита"какво искаш за коледа"....а аз само се почешвам,по принцип нищо не ми трябва и си мисля "дали пък нещо за алфата да не си пожелая"........и то кво-от вчера съм за шайба на алтернатора,днеска я поръчах
                          ...много се изкефих,ще си имам подарък....май требва и хапчета някви да си взема хахахха....ми кефим се,кво.......

....та май си ми харесва да си се занимавам с нея,любимка си ми е
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Абе всички май са зависими от тази колица, чета, чета, чета и се радвам. Никой не говори с такава любов за нещо друго.....
                            А аз много й харесвам задницата... ама много.
                            Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от aleck Покажи съобщение
                              Абе всички май са зависими от тази колица, чета, чета, чета и се радвам. Никой не говори с такава любов за нещо друго.....
                              А аз много й харесвам задницата... ама много.
                              Да, задницата е върха, ама да беше със стоповете на 159
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                                Да, задницата е върха, ама да беше със стоповете на 159
                                Абе аз искам цялата 159..... ама и моята си я харесвам много..
                                Alfa Romeo - 156 - 1999 - 1.8 16V Twin Spark

Comment

Working...
                                X